Fitnesa klubs veselīgam dzīvesveidam!

Dobele24.lvJūs atceraties, kad gājāt uz sākumskolu, pamatskolu, vidusskolu? Kāpēc tajos laikos fitnesa klubi starp Jūsu vienaudžiem nebija populāri? Jo visbiežāk mācību iestādes, kā obligātas, iekļāva arī fizkultūras nodarbības vismaz pāris reizes nedēļā. Bet ko iesākt, kad vidusskola pabeigta, un esat studiju vai darba gaitās, kad laiks un vieta sportošanai jāpadomā pašam?

Vispretimnākošākā atbilde un parocīgākais risinājums ir fitnesa klubs, kur varat izmantot dažādus sporta trenažierus un profesionālus pasniedzējus, kuri nodrošina ievērojamu pakalpojumu klāstu ar fitnesa nodarbībām, kas paredzētas dažādām muskuļu grupām un veselību stimulējošām vajadzībām. Mūsdienās treniņi pieejami jekbādos laikapstākļos un gadalaikos, tāpēc vienīgais, kas jāsaprot, ir, cik bieži sportosiet?

ESIET VESELĪGI, NODARBOJOTIES AR FITNESU REGULĀRI!

Sena atziņa vēsta, ka viens ābols dienas laikā nodrošinās Jūsu veselību, lai izpaliktu ārsta apmeklejums. Tomēr, par veselību rūpējas regularitāte, nevis notiesāto ābolu skaits, piemēram, nedēļas pēdējā dienā. Tieši tas pats ir ar fiziskām aktivitātēm. Katrs fitnesa klubs ir atvērts no agriem rītiem līdz vēliem vakariem, lai cilvēkiem būtu iespēja regulāri trennēties un uzturēt sevi formā. Salīdzinājumā no sportošanas brīvdabā, fitnesa klubi elektrības izmantošanu, telpu apsildīšanu un ventilēšanu, trenneru un administrācijas darbinieku atalgošanu un citas izmaksas, kas rezultējas konkrētā pakalpojuma maksā, kas vienmēr būs mazāka, ja tiks nopirkts sporta kluba abonements. Kāpēc? Jo fitnesa klubs parūpējas, lai sporta kluba abonements, ja sportojat vairākkārt nedēļā, Jums iznāk ievērojami izdevīgāks nekā, ja fitnesa klubs tiek apmeklēts tikai atsevišķas reizes mēneša ietvaros. Tas ir efektīvs arī no citas perspektīvas. Tā kā sporta kluba abonements ir jāgiedājās tikai vienu reizi uz izvēlēto periodu, kad tiks apmeklēts fintesa klubs, tad tas Jūs motivēs trennēties pēc iespējas biežāk, kas izveidosies par veselīgu rutīnu Jūsu ķermenim, kā arī tādā veidā samazināsies summa, ko maksājiet par katru apmeklējuma reizi. Tātad tikai jāizvēlas, kurš fitnesa klubs būs tas, kuru apmeklēsiet!.

FITNESA KLUBS VEF TELPĀS

Veselības Fabrika ir fitnesa klubs ne tikai pieredzējušiem sportistiem, bet arī jaunajiem censoņiem. Veselības Fabrika ir bāzēta ievērojamā VEF fabrikas ēkā, līdz ar to šis fitnesa klubs iemanto patīkamu gaisotni. Pateicoties plašajām telpām un efektīvai ventilācijai, fitnesa klubs Veselības Fabrika atšķiras ar īpašo gaisa svaigumu, jo fitnesa klubs ir grūtāk pieelpojams. Fitnesa klubs Veselības Fabrika ir atvērts katru darba dienu no 7:00 līdz 22:00 un brīvdienās fitnesa klubs gaidīs ikvienu sportistu no 09:00 līdz 21:00. Fitnesa klubs atrodas Rīgā, Brīvības gatvē 214M, trešajā stāvā. Veselības Fabrika piedāvājums iekļauj gan grupu nodarbības, gan personāltreniņus. Lai saņemtu plašāku informāciju par pakalpojumu klāstu, apmeklējiet uzņēmuma mājaslapu vafbrika.lv. Ja gribat pieteikties nodarbībām vai rodas citi jautājumi, fitnesa klubs tā darba laikā ir aizsniedzams pa tālruņu numuriem 67887188, 27887188 vai, rakstot uz info@vfabrika.lv.

Nākamā ziņa
Komentēt

Komentēt