Valodu kursi Rīgā

Daugavpils24Saskaņā ar aktuālajiem darba tirgus pētījumiem, darba devēji augstu novērtē svešvalodu zināšanas un uzsver, ka angļu valoda bērniem būtu jāmāca jau no 3-4 gadu vecuma. Tiek uzsvērts, ka, mācoties skolā,īpaša uzmanība jāpievērš svešvalodu mācīšanās procesam, jo pēc skolas beigšanas risinājumi ir divi: valodu kursi vai specialitātes angļu valodas kursi . Līdz ar to mūžizglītība jāsaprot kā iespēja paplašināt zināšanu apvāršņus. Par to arī iestājas mācību centrs New Horizons, kas nodrošina svešvalodu apmācības dažādās vecuma grupās. Mācību centrs New Horizons kopš 2007.gada īsteno šādas apmācību programmas: nespecializētie angļu valodas kursi, 15 dažādu valodu specializēti kursi profesionāļiem un angļu valoda bērniem.

APŅEMŠANĀS JAUNAJAM GADAM: CITAS VALODAS MĀCĪŠANĀS!

Mācību centra New Horizons īstenotie valodu kursi neatkarīgi no to veida ir vērā ņemams pienesums ikviena personībā. Valodu vēlams apgūt, sākot ar 3-4 gadu vecumu, apmeklējot īpašas aktivitātes, kur angļu valoda bērniem tiek mācīta aizraujošā veidā. Savukārt vispārīgie angļu valodas kursi noderēs ikvienam, kas vēlas nostiprināt iemaņas tās lietošanā. Ja gribās apgūt ko eksotiskāku, piemēram, grieķu, persiešu vai hidi valodas, vēlams uzsākt mācības modulī valodu kursi, kur mācības notiek elektroniski. New Horizons angļu valodas kursi un specifiski citu tautu valodu kursi tiek īstenoti, pielietojot progresīvākās mācību pieejas:

  • Komunikācija pāros, grupās vai arī “viens pret vienu” ar pasniedzēju;
  • Valodas lietošana, runājot par dažādām ikdienas situācijām un to izspēlēšana;
  • Komunikācijas kompetenču veidošana un nostiprināšana, rosinot sajūtas, kas liek izteikties.

UZ REZULTĀTU ORIENTĒTS MĀCĪBU PROCESS VEICINA ZINĀŠANU APGUVI

Profesionāls mācību centrs, uz kuru doties, lai gūtu zināšanas, ir New Horizons. Šī mācību centra valodu kursi iesācējiem un profesionāļiem, angļu valodas kursi jaunajām māmiņām, kā arī angļu valoda bērniem paver iespējas paaugstināt izredzes darba tirgū. Jāpiemin arī, ka valodu mācību centrs New Horizons nodrošina iespēju ikvienam pārbaudīt nodarbību kvalitātes līmeni, jo 1. nedēļa (neatkarīgi no programmas: angļu valodas kursi, valodu kursi un angļu valoda bērniem klātienē vai elektroniskā veidā ikvienam interesentiem ir bez maksas! Tāpat jāuzsver, ka New Horizons īsteno mērķtiecīgu mācībuprocesu vairāku iemeslu dēļ:

  • Kursu norises vietā ir mājīga gaisotne;
  • Valodu kursi ir orientēti uz saziņas prasmju pilnveidošanu;
  • Zinoši pedagogi īsteno programmu tā, ka angļu valodas kursi un to saturs tiek piemērots apmācāmo interešu lokam;
  • “Angļu valoda bērniem” tiek īstenots izmantojot dažādas rotaļas un spēles;
  • Mācību centrs sekmē valodas kompetenču attīstīšanu papildus individuālajās sarunvalodas nodarbības ar pasniedzējiem.

Paaugstiniet savu konkurētspēju, sākot ar rītdienu! Ieskatieties http://www.nh.lv un izvēlieties atbilstošāko apmācību programmu Jūsu vajadzībām!New Hozions rosinās sasniegt vairāk! Apmeklējiet http://www.nh.lv un izvēlieties prasmju paaugstināšanu jau tagad!

Komentēt

Komentēt